Elementor 2022

Mijn eerste blog over Elementor

Inhoudsopgave

Wat is Elementor ?

Elementor is een drag and drop pagina bouwer die in combinatie met WordPress en een thema gebruikt dient te worden. Op het moment van schrijven is de plugin Elementor wereldwijd meer dan 10 miljoen keer geïnstalleerd.

Waarom gebruiken we het?

Vroeger werd een website gemaakt middels programmeertalen HTML, CSS, Javascript, enz. Om dit te vereenvoudigen zijn er drag and drop programma’s ontwikkeld waar bovenstaande programmeertalen al in zitten verwerkt waardoor het niet meer perse nodig is om deze programmeertalen te beheersen. Elementor is slechts één van de vele drag and drop programma’s maar wel werelds meest populairste.

Is Elementor gratis?

Elementor heeft een gratis variant en meerdere betaalde varianten. De mogelijkheden van de gratis variant zijn beperkt vanwege het beperkt aantal beschikbare widgets ,maar er is nog steeds een redelijk mooie en stabiele website mee te bouwen.

Wilt u echter een meer uitgebreide website met veel opties en keuzes dan is Elementor pro aan te raden. Zie www.elementor.com voor de actuele prijslijst.

Alternatieven voor Elementor.

  • Divi
  • WordPress page builder
  • Webflow

Vond u dit artikel leuk? Deel het dan op

Hallo !

Heb ik u interesse gewekt? Vul dan hieronder uw gegevens in, en ik neem binnen 24 uur contact met u op.

Uw gegevens
Welke dienst wilt u gebruik van maken?
UW BERICHT